Uw onderti tel
 Labranzh


 Op 20 Juni hebben Labranzh en Booka een date gehad.
Als alles goed gaat verwachten we de geboorte van de pups 4de week van Augustus. De pups zullen naar hun nieuwe huisje kunnen begin Oktober. Beide zijn bruin en ook bruindragend dus het zullen bruine puppies zijn.Labranzh is een  hele lieve, zachte en trouwe reu. Altijd aanhankelijk en erg slim. Hij is zeker en heel evenwichtig. Nu nog jong en energiek. Ook is hij natuurlijk nog vollop in ontwikkeling. Het is echt een hele mooie verschijning. Wil  altijd dicht bij je zijn.


Booka is een specifieke labrador mooi bruin van kleur en met zeer mooie ogen.
Ze is heel erg in de weer met haar speelgoed en elke dag wordt intens beleefd. Ze zorgt ervoor dat door haar speelsheid ook de rest van de honden in conditie blijven. Maar ze is ook graag binnen, op de bank lekker snurken en dromen van de nieuwe dag die komen zal.


Inmiddels hebben we vandaag 18
Augustus een scan uit laten voeren en Booka heeft inderdaad puppies in haar buik, ze is vandaag 56 dagen dus volgende week gaat ze bevallen en ze is er aan toe, ze loopt te zuchten en te steunen en wijkt niet van mijn zijde.

En nu wachten we op de bevalling......Op dinsdag 22 augustus is Booka dan eindelijk bevallen na 4 zeer onrustige dagen en vooral ook onrustige nachten.

De bevalling ging op zich vrij vlot, de eerste pup werd geboren om 14.35 uur de laatste kwam om 20.50 uur. totaal is ze moeder van 7 prachtige reutjes en 3 lieve teefjes. We zijn hier ontzettend blij mee.

 

Bij 2 weken de eerste ontworming, 

de 2de bij 4 weken, de 3de bij 6 weken.

Met 8 weken krijgen we de 4de bij de nieuwe eigenarenWe hebben altijd honger


Bij 3 weken wegen we ruim 1,5 kg Bij 3 weken wegen we ruim 1,5 kg
We zien al goed, we horen alles en de tandjes komen er door. 

Alleen hebben onze oogjes nog geen pigment

Gelukkig krijgen we nog alle melk van mama en ze slaat niemand over.

Inmiddels hebben we allemaal  vanaf 10 oktober 

een nieuw mandje gevonden

Waar zijn we nu weer?


We zijn 3 oktober bij de dierenarts Visdonk geweest en onze dierenarts heet Stijn van Gils.

Hij zei dat we allemaal mooie tandjes hebben, en prima pups zijn, alle 10!

Stijn is een leuke vent maar deed ons toch nog even pijn want we hebben nu een prikje tussen onze schouders gekregen. 

We weten nu eindelijk hoe we heten want onze naam staat in ons paspoortje.We zijn nu ruim 7 weken en de pups vertrekken, op zondag 15 oktober de laatste. Nog even afscheid nemen van papa en mama die ons goed verzorgd hebben en die misschien wel een traantje laten omdat ze ons gaan missen.Link naar de Afscheidsfoto's met de puppiesWe zijn in ons nieuwe huisjeWe zijn zo blij dat we in ons nieuwe huisje  dat we zelfs gefilmd worden


 
Bellen
Info