Uw onderti tel
 


Welkom op onze site

Het begon voor ons met een labrador voor kameraadschap en gezelschap. Wat genoten we ervan om met Cooper op puppy en gevorderden training te gaan. Als vanzelf rolden we in de jachttraining met hem, waardoor de labrador besmetting in ons bloed zat. Al snel volgde onze 2de, 3de, 4de en zelfs 5de  labrador. Interesse om te gaan fokken werd groter en groter, dus gingen we op zoek naar wat nodig was om dit zorgvuldig te kunnen en mogen doen. We hebben leuke herinneringen gemaakt in de afgelopen 4 jaar. Reizen maken naar Tsjechië en Amerika om onze pups op te halen. Het opvoeden en socialiseren van de pups kort op elkaar, het was een dingetje. Maar wat zijn we trots op wat wij en onze labradors nu al bereikt hebben.  


De volgende stap zal zijn de kennel te certificeren om aan te tonen dat we voldoen aan de hoogste standaarden. Maar het blijft gelukkig wel een hobby, een hobby waar we heel veel plezier aan beleven.


Wij zijn als hobbyfokker aangesloten bij de 

Nederlandse Labrador Vereniging 

als ook bij de Labradorkring

ook zijn we te vinden op de website www.bazoeki.com waarbij fokkers zijn aangesloten die verantwoord fokken en de malafide handel willen uitroeien.Al onze honden voldoen aan het fokregelement, ze zijn getest op ED/HD en de verplichte ogentest. Bovendien hebben we van iedere hond een uitgebreid  DNA profiel  op laten stellen.

Dit hebben we gedaan omdat we fokken serieus nemen  en zorgdragen voor mooie  en vooral ook gezonde nakomelingen met de typische labradorkenmerken en eigenschappen.


Onze honden hebben dus allemaal een stamboom afgegeven door de Raad van Beheer , ook de dekreuen die we inzetten hebben een stamboom en zijn vrij van HD ED en hebben de ogentest met vrij als conclusie. DNA testen zijn ook aanwezig.Om de kennel te laten voldoen aan de laatste wet en regelgeving heb ik in 2022 de cursus houder voor honden en katten besluit met goed gevolg doorlopen. 


Inmiddels ben ik ook kynologisch instructeur en geef ik les.


Ook ben ik bezig met de opleiding kynologisch gedragstherapeut. 
 
Bellen
Info